Plan de afacere finantare FONDURI EUROPENE

/Plan de afacere finantare FONDURI EUROPENE

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati folosind pagina dedicata.

Comments

comments

88 Comments

 1. Oana Maria Cioc noiembrie 6, 2016 at 8:01 pm - Reply

  Buna ziua! Vreau sa deschid o afacere in domeniul constructiilor. Pentru a putea beneficia de fonduri nerambursabile , sa inteleg ca sunt de doua categorii ( de stat si europene?), trebuie sa am o srl, un imm sau sa fiu persoana fizica autorizata?

  Multumesc

  • Silviu Draganescu noiembrie 19, 2016 at 4:12 pm - Reply

   Conditiile difera de la program la program. Unele solicita firma, altele nu. Primul pas este identificarea programului de finantare.

 2. Carmen septembrie 9, 2016 at 5:43 pm - Reply

  Buna ziua! As dori sa deschid o salina artificiala in casa parintilor mei. Pot accesa fonduri? Multumesc

  • Silviu Draganescu septembrie 11, 2016 at 5:08 pm - Reply

   Posibil. Dar doar pe SRLD momentan.

 3. Alin septembrie 8, 2016 at 10:53 am - Reply

  Buna ziua.sa putea obtine fonduri neramburrsabile pentru deschiderea unui magazin mixt

  • Silviu Draganescu septembrie 11, 2016 at 5:08 pm - Reply

   Activitatea e eligibila, insa sansele sunt mici. La SLRD ar fi ceva.

 4. Anonim iulie 20, 2016 at 5:52 pm - Reply

  Bună ziua! Aș dori să deschid un SRL care sa aibă ca activitate de baza un atelier de mecanica fina. As dori sa știu dacă se poate sa accesez fonduri europene pentru echipamente și alte utilități? Vă mulțumesc!

  • Silviu Draganescu iulie 26, 2016 at 9:05 am - Reply

   Da

 5. Andrei iulie 16, 2016 at 11:49 pm - Reply

  Buna seara! Ma intereseaza sa stiu daca se pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru a deschide un SRL-D. As dori sa achizitionez niste automate, asemenea celor de la metrou, spre exemplu, plus achizitia unor articole medicale. Daca este posibil, puteti asigura consultanta in privinta planului de afaceri?

  Va multumesc anticipat!

  • Silviu Draganescu iulie 18, 2016 at 8:53 am - Reply

   Da, va putem ajuta, va rog sa ne contactati telefonic. pentru mai multe detalii.

 6. clau iulie 8, 2016 at 8:20 pm - Reply

  Buna ,am un srl ,ma intreseaza daca as putea accesa fonduri pt achizionarea unui stivuitor ,pe codul caen de transport marfa ?multumesc

  • Silviu Draganescu iulie 9, 2016 at 8:15 pm - Reply

   Mijloacele de transport marfa pentru companiile de transport marfa nu sunt eligibile in niciun program de finantare.

 7. Avram Nicu mai 3, 2016 at 6:26 pm - Reply

  Bună. As vrea să îmi deschid o frizerie si cosmetică pot să primesc un ajutor?Mulțumesc.

  • Silviu Draganescu mai 4, 2016 at 8:02 pm - Reply

   Depinde. Discutia e mai complexa. Va rog sa ne contactati telefonic.

 8. Daniel aprilie 11, 2016 at 5:03 pm - Reply

  Buna ziua!
  Anul trecut a fost deschis START-UP pentru deschiderea firmelor noi cu finantare .
  Anul acesta poate in septembrie se deschide programul START. Sansele ca tanar (23ani) fara afacere pentru a prinde finantare pentru un proiect de deschidere firma noua sunt categoric mai mici fata de cel anterior cand programul a fost dedicat exact doar pe firme noi ? Si daca ar fii, cred ca doar cu un proiect cu 100 puncte as putea sa reusesc oare ?
  Cu respect Daniel.

  • Silviu Draganescu aprilie 12, 2016 at 11:28 pm - Reply

   Sansele de a obtine finantare pot fi calculate mai bine doar in momentul in care se cunosc conditiile exacte de participare si stim si ce vreti sa faceti.

 9. Andrei martie 14, 2016 at 12:12 am - Reply

  Buna seara, Imi puteti spune daca se pot accesa fonduri nerambursabile pentru fabricarea, construirea de imprimante 3d ? Sau a unui printshop ? Si daca sau dat drumul pentru a putea depune proiecte anul aceasta ?
  Va multumesc

  • admin martie 14, 2016 at 8:58 am - Reply

   Activitatile sunt eligibile. Sansele de a obtine finantare se stabilesc dupa o discutie in care ne oferiti mai multe informatii.

 10. Dorin februarie 28, 2016 at 11:36 pm - Reply

  Buna,

  Intentionez sa infiintez un SRL-D pentru producerea de ulei presat la rece, din seminte de folarea soarelui, nuci, seminte de dovleac etc. Codul CAEN pentru aceasta activitate cred ca este 1041. Ma orientasem spre finantarea prin PNDR sM 6.2, insa CAEN-ul nu se regaseste pe lista publicata pe AFIR.

  Imi puteti spune, va rog, daca ma incadrez pentru aceasat sM, sau ma puteti directiona catre o finantare pentru aceasta activitate?

  Multumesc,

  • admin februarie 29, 2016 at 10:17 am - Reply

   Puteti incerca la programele din bugetul de stat prezentate pe acest site.

 11. Adina februarie 22, 2016 at 8:59 pm - Reply

  Buna seara, doresc sa deschid un magazin cu jucarii outlet pentru copiii care sa includa o zonavde joaca pentru micuti cat parintii sunt la cumparaturi pot sa accesez fonduri in acest domeniu? Multumes

  • admin februarie 23, 2016 at 5:28 pm - Reply

   Intrebarea este mult prea generala pentru un raspuns exact. Trebuie intai identificat un program de finantare, pe masura ce sunt anuntate oficial.

 12. Sarchiz Nicolae februarie 11, 2016 at 8:41 pm - Reply

  Buna ziua!

  Am un SRL infiintat din 2012 in domeniul constructiilor si as dori ca in anul acesta sa imi deschid o sala de forta/fitness si kinetoterapie. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene pentru constructia cladirii si aparatura necesara inceperii activitatii.

  Va multumesc!

  • admin februarie 14, 2016 at 8:58 pm - Reply

   Momentan programele din fonduri europene nu prea au fost anuntate, deci nu are cum sa va ofera cineva informatia pe care o cautati. Din experienta insa, sansele pentru ceea ce vreti dvs sunt totusi mici.

 13. george februarie 8, 2016 at 9:59 am - Reply

  Buna ziua, as vrea sa stiu daca pentru infiintarea unei gradinite private pot accesa fonduri. Va multumesc

  • admin februarie 8, 2016 at 9:54 pm - Reply

   Programele inca nu sunt anuntate deci nu va poate nimeni oferi raspunsul la intrebare. Trebuie sa urmariti pe masura ce se dau drumul si sa vedeti daca sunteti eligibil dar mai ales daca aveti sanse.

 14. Cristina Gavrilas februarie 6, 2016 at 11:45 pm - Reply

  Nu am cuvinte suficiente pentru a vă mulţumi pentru implicare şi pentru contribuţia majoră la informarea persoanelor care doresc să acceseze fonduri nerambursabile. Respect!!! Vă asigur ca în cazul în care am să mă decid să accesez respectivele fonduri, cu siguranţă am să apelez la serviciile dvs. Vă doresc mult succes în tot ceea ce faceţi!

Leave A Comment


Informatii necesare

Ce activitate faceti sau doriti sa intreprindeti? Daca se poate cat mai specific, eventual cu furnizarea unui cod CAEN (acesta din urma este in final elementul cheie care determina daca o activitate e eligibila sau nu).

Unde doriti sa implementati proiectul?

Pentru ce aveti nevoie de bani? Care sunt cheltuielile la care v-ati ganditi, cel putin in mare? Ne intereseaza cat de cat detaliate si cu valori numerice, de preferat in LEI fara TVA. Acestea e al doilea cel mai important criteriu de eligibilitate, care determina daca puteti obtine finantare sau nu. Mai mult, daca ne furnizati o lista de cheltuieli detaliata, noi putem sa identificam si alte surse de finantare pentru dumneavoastra, poate chiar mai bune decat cele pe care le-ati gasit dumneavoastra.

Care este contributia proprie cu care sunteti dispus sa veniti in implementarea proiectului. Atentie insa, chiar si in proiectele in care contributia proprie este zero, tot este nevoie de bani pentru cheltuieli neeligibile, neprevazute sau eventual de acoperit TVA-ul. Asadar, de cati bani dispuneti ca sa implementati proiectul?

Cand doriti sa implementati proiectul? Peste o luna? Peste 6 luni? Peste 1 an?

– Ce numar de telefon aveti? De cele mai multe ori, discutia despre o finantare, cel putin preliminara, este una destul de complexa si interactiva, astfel incat, telefonul este cea mai rapida si eficienta metoda pentru a lamuri aspectele initiale.

– Nu in cele din urma, ati citit informatiile existe pe site deja? Acesta e gandit sa ofere oamenilor interesati raspunsul la cele mai importante intrebari. Lucram din greu sa oferim pe el cele mai noi si importante informatii, iar lectura lui va ofera nu doar raspunsul la intrebarile pe care le aveti, dar si la intrebarile pe care inca nu stiati ca le aveti.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.

×
Reguli privind comentariile

Noi cei de la planul-de-afaceri.ro lucram zilnic din greu sa asiguram vizitatorii site-ului ca au la dispozitie cele mai noi si corecte informatii. Site-ul este gandit sa ofere un acces facil la acestea, pentru ca dorim sa nu le pierdem timpul vizitatorilor. Reciproca e valabila insa, asa ca, inainte de a posta un comentariu, asigura-te de urmatoarele lucruri:

Raspunsul la intrebarea ta nu se afla deja pe site. Daca pui o intrebare la care s-a mai raspuns deja, cel mai probabil nu ti se va raspunde. Site-ul este unul usor de citit si intr-o ora probabil poti sa-l parcurgi pe tot. Consideram ca nu este o investitie de timp foarte mare, mai ales comparativ cu zecile, poate sutele de ore pe care noi le petrecem sa intretinem acest site.

Fii specific atunci cand pui intrebarile. Daca sunt prea generale, nu putem sa dam un raspuns exact.

Asigura-te ca ai postat la articolul corespunzator. De asemenea, daca pui o intrebare care nu are legatura cu articolul, nu ti se va raspunde.

– Daca vrei sa obtii finantare si ai nevoie de consultanta, cel mai rapid insa este sa ne suni direct folosind numerele de telefon de la contact.

Am introdus aceste reguli, de bun simt o mare parte din ele, pentru ca incercam sa mentinem acest site usor de parcurs si o sursa importanta de informatii (gratuite) pentru cei interesati de deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri. Daca am aproba si raspunde la toate comentariile, nu doar ca ne-ar consuma o mare parte din timp, dar ar face si site-ul foarte greu de parcurs, mai ales pentru cei care sunt cu adevarat interesati si carora le-am pierde timpul cand vor parcurge acelasi intrebari puse de zeci de ori.

×