De ce sa ne alegi?

/De ce sa ne alegi?

Intrebarea „De ce să fac planul de afaceri cu CILV Consulting” este una foarte justificată, însă noi credem că putem să te convingem în rândurile care urmeaza prin beneficiile pe care ti le putem oferi odata ce ai devenit clientul nostru.

– În primul rând, o să îţi facem viaţa mai uşoară. Ghidul solicitantului şi Planul de afaceri poate sunt mult prea complexe şi dificile. Poate preferi ca în timpul dedicat înţelegerii unor elemente birocratice să faci ceva cu adevărat folositor viitoarei tale afaceri. Noi îţi prezentăm programul, avem grijă să-ţi scoatem în evidenţă toate lucrurile ce trebuie ştiute şi îţi vom răspunde la orice nelămurire pe care o ai.

– Realizăm împreună cu tine planul de afaceri şi toată documentaţia aferentă programului, îţi asigurăm încrierea online şi apoi, după aprobarea proiectului, te ajutăm şi în relaţiile cu banca (chiar dacă ai solicitat credit sau nu) dar şi cu autoritatea de implementare a programului de finantare pe toata perioada de implementare. Îţi spunem cum să faci tragi bani, de ce documente ai nevoie şi la ce trebuie să te aştepţi. Şi avem grijă mai apoi să-ţi amintim şi care sunt obligaţiile după finalizarea proiectului.

– O să ai un instrument foarte puternic necesar organizării afacerii tale. Un plan de afaceri nu trebuie făcut doar pentru accesarea unei finanţări. Acesta poate reprezenta un instrument foarte util în vederea conducerii propriei afaceri. El reprezintă baza realizării unei strategii de afaceri glisante, pe care o vei actualiza în continuu, pentru a şti incotro te indrepţi.

– Obţii un plan de afacere şi mai complex decât cel necesar obţinerii finanţării. Pentru că planul de afacere necesar obţinerii finanţării poate fi imbunătăţit, cu lucruri noi şi utile afacerii tale, noi avem grijă să ţi le scoatem in evidenţă. Şi să lucrăm împreună la el.

– Primeşti 3 cărţi folositoare oricărui intreprinzător. Sau ti le poti alege tu pe cele 3 preferate dintr-o lista de 15. Vei spune probabil că ce se invaţă în cărţi nu se regăseşte în viaţa reală şi îţi vom da dreptate. Însă nu-ţi oferim cărţi care să-ţi explice fiecare operaţiune zilnică din afacerea ta. Îţi dăruim 3 cărţi care-ţi vor schimba perspectiva asupra afacerii. Care îţi vor aduce modificări la modul în care priveşti mediul de afaceri în ansamblu, care îţi vor atrage atenţia asupra unor aspecte pe care poate nu le-ai dedectat încă şi care îţi vor da posibilitatea să aplici o serie de măsuri pe care nu le-ai gândit niciodată.

– Ai consultanţă gratuită la înfiinţarea firmei şi la implementarea proiectului. Îţi spunem cum să infiinţezi firma, cât durează, la ce să fii atent. De asemenea, obţinerea finanţării este doar primul pas în folosirea banilor. Implementarea proiectului este al doilea pas. Precum spunea, noi îţi vom zice cum să faci tragerile de bani, de ce documente ai nevoie, cum să eşalonezi tragerile.

– Beneficiezi de consultanţă managerială de specialitate pe o perioadă de un an. Ai nevoie de orice intrebare legată de managementul companiei pe care o conduci? În primul an te ajutăm să creşti în mod gratuit. Trebuie doar să ne contactezi şi noi îţi vom oferi soluţii concrete. Ai 8 ore oferite intr-un an, timp in care putem sa lucram împreuna pentru a-ți optimiza afacerea.

– Iti oferim acces premium pe portalul ConectamRomania.ro , acolo unde iti poti crea site-ul companiei tale si iti poti gasi foarte usor clienti si furnizori.

– De asemenea, gratie comisinionului pe care il platesti ne ajuti sa sustinem cel mai util portal de antreprenoriat din Romania: SchimbamRomania.ro. Si vom avea grija si ca vizitatorii portalului sa știe acest lucru. Atat prin mentionarea ta in pagina dedicata oamenilor care fac posibilita existanta portalului, cat si printr-un interviu/articol avandu-te pe tine in postura unui intreprinzator in mediul de business din Romania.

– Gratie legaturile pe care le avem cu principalele entitati media, ai sanse sa participi la un inverviu la o televiziune importanta prin care sa-ti exprimi opinia asupra programelor de finantare pe care le-ai accesat.

– Dupa ce ai implementat proiectul nu te abandonam si iti oferim si un ghid de supravietuire dupa finantare, in care iti oferim cateva sfaturi importante despre cum sa-ti dezvolti afacerea in perioada post-implementare a unei finantari

Te anuntam de fiecare data cand apar evenimente de antreprenoriat importante sau cand se deschid cursurile EMPRETEC.

– Iti acordam o reducere de 50% la comisionul solicitat pentru realizarea unui plan de afaceri solicitat de ANAF pentru obtinerea statutului de platitor de TVA.

Te asistam la intocmirea documentatiei specifice de raportare. Toate programele de finantare au o perioada de monitorizare, iar in acest timp noi te ajutam sa realizezi documentatia necesara la raportare.

– De asemenea, iti vom promova afacerea prin intermediul conturilor noastre de retele de socializare.

Nu în ultimul rând, trebuie să spunem că avem o rată de succes foarte mare în obţinerea fondurile nerambursabile. Majoritatea firmele care au colaborat cu noi în vederea obţinerii finanţării pe programele SRL-D şi START au avut succes. Mărturie stau şi testimonialele acestora.

Comments

comments

102 Comments

 1. Anca Stan octombrie 27, 2016 at 3:54 pm - Reply

  Buna ziua.
  Ma intereseaza o colaborare in legatura cu realizarea documentatiei necesare in vederea acordarii ajutorului de minimis.
  Va multumesc.
  Anca Stan

  • Silviu Draganescu octombrie 31, 2016 at 7:13 am - Reply

   Va rog sa ne contactati telefonic pentru a putea discuta mai pe larg.

 2. Ana Maria Ion octombrie 24, 2016 at 1:10 am - Reply

  Buna ziua! Ma numesc Ana-Maria, as vrea sa deschid un salon de infrumusetare, considerand astfel ca ma incadrez in sectiunea „servicii”, in urma calcului am obtinut 60p. Nu detin un sptiu, intentionez sa inchiriez unul pe o perioada mai lunga pe care sa o achit de la inceput, de asemene afecerea necesita un stoc generos de materiale, cat si achizitionarea mobilierului. Credeti ca as avea sansa sa aplic?

  • Silviu Draganescu octombrie 25, 2016 at 8:43 am - Reply

   Nu inteleg la ce program va referiti. Ati postat intrebarea la o pagina generala, nu specifica a unui program. Va rog sa ne contactati telefonic pentru mai multe detalii.

 3. Mihaela octombrie 20, 2016 at 2:57 pm - Reply

  Buna ziua,
  As dori sa stiu daca pot acesa aceste fonduri pentru un comert online articole de imbracaminte, incaltaminte noi si second hand. Va multumesc!

  • Silviu Draganescu octombrie 25, 2016 at 8:39 am - Reply

   Pentru comert se poate obtine mai greu finantare.

 4. Gina septembrie 20, 2016 at 9:11 pm - Reply

  Buna ziua, eu si sotul meu avem un SRL care se ocupa cu distributia. Am putea obtine finantari pentru constructie/cumparare spatiu de depozitare? Dar pentru pubicitate pentru un magazin online? Puteti sa ne dati sugestii de dezvoltare?

  • Silviu Draganescu septembrie 25, 2016 at 10:45 am - Reply

   Din pacate, comertul, desi este eligibil, are slabe sanse sa obtina finantare. Iar cheltuielile operationale gen promovare sunt si ele destul de rar eligibile. De asemenea, spatiul de depozitare va scuteste de o cheltuiala operationala gen chirie, si desi este eligibil in unele porgrame de finantare, sunt avantajate prin punctaj investitiile destinate maririi cifrei de afaceri.

 5. Lavinia iunie 30, 2016 at 3:49 pm - Reply

  Vă salut! Ma numesc Lavinia, am 34 de ani. Dacă aș înființa un SRL-D as avea șanse să obțin 10.000 E pentru înființarea unui loc de joacă pentru copii?? Cum as putea să încep, ce să fac?? Țin sa menționez că în orașul natal nu exista asa ceva și vad mame care se problematizeaza pe aceasta tema. Mulțumesc!

  • Silviu Draganescu iulie 3, 2016 at 7:13 pm - Reply

   Ne puteti contacta telefonic pentru a discuta mai pe larg.

Leave A Comment


Informatii necesare

Ce activitate faceti sau doriti sa intreprindeti? Daca se poate cat mai specific, eventual cu furnizarea unui cod CAEN (acesta din urma este in final elementul cheie care determina daca o activitate e eligibila sau nu).

Unde doriti sa implementati proiectul?

Pentru ce aveti nevoie de bani? Care sunt cheltuielile la care v-ati ganditi, cel putin in mare? Ne intereseaza cat de cat detaliate si cu valori numerice, de preferat in LEI fara TVA. Acestea e al doilea cel mai important criteriu de eligibilitate, care determina daca puteti obtine finantare sau nu. Mai mult, daca ne furnizati o lista de cheltuieli detaliata, noi putem sa identificam si alte surse de finantare pentru dumneavoastra, poate chiar mai bune decat cele pe care le-ati gasit dumneavoastra.

Care este contributia proprie cu care sunteti dispus sa veniti in implementarea proiectului. Atentie insa, chiar si in proiectele in care contributia proprie este zero, tot este nevoie de bani pentru cheltuieli neeligibile, neprevazute sau eventual de acoperit TVA-ul. Asadar, de cati bani dispuneti ca sa implementati proiectul?

Cand doriti sa implementati proiectul? Peste o luna? Peste 6 luni? Peste 1 an?

– Ce numar de telefon aveti? De cele mai multe ori, discutia despre o finantare, cel putin preliminara, este una destul de complexa si interactiva, astfel incat, telefonul este cea mai rapida si eficienta metoda pentru a lamuri aspectele initiale.

– Nu in cele din urma, ati citit informatiile existe pe site deja? Acesta e gandit sa ofere oamenilor interesati raspunsul la cele mai importante intrebari. Lucram din greu sa oferim pe el cele mai noi si importante informatii, iar lectura lui va ofera nu doar raspunsul la intrebarile pe care le aveti, dar si la intrebarile pe care inca nu stiati ca le aveti.

Va multumim pentru timpul acordat citirii acestui articol.

×
Reguli privind comentariile

Noi cei de la planul-de-afaceri.ro lucram zilnic din greu sa asiguram vizitatorii site-ului ca au la dispozitie cele mai noi si corecte informatii. Site-ul este gandit sa ofere un acces facil la acestea, pentru ca dorim sa nu le pierdem timpul vizitatorilor. Reciproca e valabila insa, asa ca, inainte de a posta un comentariu, asigura-te de urmatoarele lucruri:

Raspunsul la intrebarea ta nu se afla deja pe site. Daca pui o intrebare la care s-a mai raspuns deja, cel mai probabil nu ti se va raspunde. Site-ul este unul usor de citit si intr-o ora probabil poti sa-l parcurgi pe tot. Consideram ca nu este o investitie de timp foarte mare, mai ales comparativ cu zecile, poate sutele de ore pe care noi le petrecem sa intretinem acest site.

Fii specific atunci cand pui intrebarile. Daca sunt prea generale, nu putem sa dam un raspuns exact.

Asigura-te ca ai postat la articolul corespunzator. De asemenea, daca pui o intrebare care nu are legatura cu articolul, nu ti se va raspunde.

– Daca vrei sa obtii finantare si ai nevoie de consultanta, cel mai rapid insa este sa ne suni direct folosind numerele de telefon de la contact.

Am introdus aceste reguli, de bun simt o mare parte din ele, pentru ca incercam sa mentinem acest site usor de parcurs si o sursa importanta de informatii (gratuite) pentru cei interesati de deschiderea sau dezvoltarea unei afaceri. Daca am aproba si raspunde la toate comentariile, nu doar ca ne-ar consuma o mare parte din timp, dar ar face si site-ul foarte greu de parcurs, mai ales pentru cei care sunt cu adevarat interesati si carora le-am pierde timpul cand vor parcurge acelasi intrebari puse de zeci de ori.

×